Tarieven – kosten hulp bij angst voor honden

Tarieven

Wat zijn de kosten?

Werken aan je angst is een proces. Ik ga dit traject samen met jou aan, om jouw angst hanteerbaar te maken of te doen verdwijnen.

Coachingstraject

Begeleiding bij angst voor honden is een traject dat meerdere sessies omvat. Dit begint altijd bij een intakegesprek. Aan de hand hiervan maken we samen een plan van aanpak en bepalen we in overleg hoeveel sessies we nodig denken te hebben.

Een sessie duurt gemiddeld 60 minuten.  De kosten voor een enkele sessie bedragen:

75inclusief btw exclusief reiskosten

Reiskosten

Bij afspraken aan huis (in ieder geval de intake) worden reiskosten berekend á € 0,20 per kilometer.

Interesse?

Hulp nodig? Neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

We wilden in ons gezin heel graag een hond, maar onze oudste dochter was erg bang voor honden. Judith is met haar aan de slag gegaan en haar geleerd hoe ze de regie moet houden in -voor haar- spannende situaties. Nu zijn we de trotse eigenaren van een Duitse Dog pup!

Marja Sportel

Onze dochter M. raakte volledig in paniek bij het zien van een hond en durfde niet alleen buiten te spelen.
Judith heeft in de begeleiding M. haar grenzen laten aangeven wat ze wel en niet prettig vindt. Ook hebben ze samen gewerkt aan ademhalingstechnieken.
Als ze nu een hond ziet op straat, raakt ze niet meer volledig in paniek. M. kalmeert sneller en blijft rustig bij het zien van een hond.

Anoniem

Ik schaamde me voor mijn angst voor honden en vond mezelf kinderachtig. Ik heb het traject bij Judith als heel fijn, rustig en leerzaam ervaren! Ik ben heel blij dat Judith de tijd en moeite heeft genomen om mij bij de hand te nemen en me naar mezelf te laten kijken, naar de honden om me heen. Ik ben veel rustiger en veroordeel mezelf veel minder!

I.