Werkwijze – hulp bij angst voor honden

Werkwijze

Hoe werkt het?

De werkwijze van JuLiz coaching kenmerkt zich door met vertrouwen, veiligheid, rust en ruimte oplossingsgericht te werken..

Telefonisch contact

Het eerste contact is telefonisch. Tijdens dit (kosteloze) telefoongesprek maken we kennis met elkaar. Ik hoor graag waarom je juist nu contact met me hebt gezocht. Ik vertel iets over mezelf en over hoe mijn begeleiding in zijn werk gaat. Als het goed voelt, plannen we een afspraak voor een uitgebreidere kennismaking tijdens een intakesessie bij jou thuis.

Intakesessie

De intake is zonder honden, in de vertrouwde omgeving van je eigen woonkamer. Want het is al spannend genoeg om deze stap te zetten. Tijdens het intakegesprek maken we echt kennis. We praten over je angst: hoe lang heb je er last van, wat betekent de angst voor jou in het dagelijks leven, wat voor invloed heeft de angst op je? Hoe ziet die eruit? Is er iets voorgevallen? Aan de hand van je verhaal maak ik een inschatting of ik de juiste persoon ben om jou hierbij te helpen. Het kan dat ik je doorverwijs naar een andere hulpverlener (als er bijvoorbeeld sprake is van een trauma) of dat ik voorstel om mijn begeleiding te combineren met een derde partij.

Begeleiding en ondersteuning

Als ik jou kan helpen en jij wilt ook met mij aan de slag, dan stellen we samen jouw hulpvraag op. Wat wil je bereiken? Waar wil je aan werken? Wat is jouw doel? Dit is jouw traject en jouw ontwikkeling. Ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen. Als we dit helder hebben, maken we een plan voor het vervolgtraject.

Interesse?

Hulp nodig? Lees meer over de methode (coaching). Bekijk de tarieven  Neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

We wilden in ons gezin heel graag een hond, maar onze oudste dochter was erg bang voor honden. Judith is met haar aan de slag gegaan en haar geleerd hoe ze de regie moet houden in -voor haar- spannende situaties. Nu zijn we de trotse eigenaren van een Duitse Dog pup!

Marja Sportel

Ik was zelf angstig voor honden en merkte dat mijn zoon ook angstig werd. Onze wereld is enorm veranderd en zo veel prettiger na het coachingstraject met Judith

Michel Barends

Ik ben altijd al angstig voor honden geweest, maar wist honden grotendeels te vermijden. Via een tip van een vriendin toch besloten hulp te zoeken. Mijn wereld is zo veel groter en aangenamer geworden na het traject met Judith.

Sandra Jansen