Angst voor honden bij kinderen

Angst voor honden bij kinderen

Er is wat aan te doen. Laat mij je hierbij helpen!

Je kind is inmiddels groot genoeg om alleen naar school te lopen/fietsen. Maar hij of zij durft het niet, want op de route kom je honden tegen. Je kind heeft op school een beste vriend gemaakt. Maar toch wil hij/zij niet bij het vriendje spelen. Want ze hebben een hond.

Honden kom je overal tegen

Niets fijner om met mooi weer na school lekker buiten te spelen. Niet voor jouw kind. Hij/zij durft niet alleen naar buiten; er zijn teveel honden in de buurt. Je kind is gek op zijn opa en oma en geniet van logeerpartijtjes. Totdat oma vertelt dat ze een hond gaan aanschaffen.

Herkenbaar?

Zie je met lede ogen aan hoe bang jouw kind is voor honden? En dat je kind steeds meer situaties vermijdt, wat het eigenlijk leuk vindt? Kruipt je kind hierdoor steeds meer in zijn schulp en raakt het zijn/haar zelfvertrouwen kwijt?

Er is wat aan te doen. Laat mij je kind helpen!

Gelukkig is angst voor honden (hondenfobie) goed te behandelen. Lees rustig meer over de werkwijze, bekijk de tarieven of neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

We wilden in ons gezin heel graag een hond, maar onze oudste dochter was erg bang voor honden. Judith is met haar aan de slag gegaan en haar geleerd hoe ze de regie moet houden in -voor haar- spannende situaties. Nu zijn we de trotse eigenaren van een Duitse Dog pup!

Marja Sportel

Onze dochter M. raakte volledig in paniek bij het zien van een hond en durfde niet alleen buiten te spelen.
Judith heeft in de begeleiding M. haar grenzen laten aangeven wat ze wel en niet prettig vindt. Ook hebben ze samen gewerkt aan ademhalingstechnieken.
Als ze nu een hond ziet op straat, raakt ze niet meer volledig in paniek. M. kalmeert sneller en blijft rustig bij het zien van een hond.

Anoniem

Ik schaamde me voor mijn angst voor honden en vond mezelf kinderachtig. Ik heb het traject bij Judith als heel fijn, rustig en leerzaam ervaren! Ik ben heel blij dat Judith de tijd en moeite heeft genomen om mij bij de hand te nemen en me naar mezelf te laten kijken, naar de honden om me heen. Ik ben veel rustiger en veroordeel mezelf veel minder!

I.