Angst voor honden bij volwassenen

Angst voor honden bij volwassenen

Er is wat aan te doen. Laat mij je hierbij helpen!

Je maakt graag in het weekend een lekkere boswandeling, zeker als het mooi weer is. Maar die honden, die je dan tegenkomt …

Honden kom je overal tegen

Je vindt het heerlijk om na het eten ’s avonds een eindje te gaan hardlopen. Was er maar iemand, die met je mee ging. Want je durft niet alleen. Je weet dat er honden uitgelaten worden. Je hebt goede vrienden, waar je graag mee afspreekt. Totdat ze je vertellen dat ze een pup hebben gekocht. Nu kom je er niet meer.

Vijf procent van de bevolking heeft een angst voor dieren.

Herkenbaar?

Met zo’n twee miljoen honden in Nederland kom je altijd wel een keer een hond tegen in je dagelijkse omgeving. Maar wat als een hond je ontzettend bang maakt? En deze angst belemmert je in je dagelijkse leven?

 

Er is wat aan te doen. Laat mij je helpen!

Gelukkig is angst voor honden (hondenfobie) goed te behandelen. Leer rustig meer over de werkwijze, bekijk de tarieven of neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

We wilden in ons gezin heel graag een hond, maar onze oudste dochter was erg bang voor honden. Judith is met haar aan de slag gegaan en haar geleerd hoe ze de regie moet houden in -voor haar- spannende situaties. Nu zijn we de trotse eigenaren van een Duitse Dog pup!

Marja Sportel

Onze dochter M. raakte volledig in paniek bij het zien van een hond en durfde niet alleen buiten te spelen.
Judith heeft in de begeleiding M. haar grenzen laten aangeven wat ze wel en niet prettig vindt. Ook hebben ze samen gewerkt aan ademhalingstechnieken.
Als ze nu een hond ziet op straat, raakt ze niet meer volledig in paniek. M. kalmeert sneller en blijft rustig bij het zien van een hond.

Anoniem

Ik schaamde me voor mijn angst voor honden en vond mezelf kinderachtig. Ik heb het traject bij Judith als heel fijn, rustig en leerzaam ervaren! Ik ben heel blij dat Judith de tijd en moeite heeft genomen om mij bij de hand te nemen en me naar mezelf te laten kijken, naar de honden om me heen. Ik ben veel rustiger en veroordeel mezelf veel minder!

I.