Angst voor honden bij volwassenen

Angst voor honden bij volwassenen

Er is wat aan te doen. Laat mij je hierbij helpen!

Je maakt graag in het weekend een lekkere boswandeling, zeker als het mooi weer is. Maar die honden, die je dan tegenkomt …

Honden kom je overal tegen

Je vindt het heerlijk om na het eten ’s avonds een eindje te gaan hardlopen. Was er maar iemand, die met je mee ging. Want je durft niet alleen. Je weet dat er honden uitgelaten worden. Je hebt goede vrienden, waar je graag mee afspreekt. Totdat ze je vertellen dat ze een pup hebben gekocht. Nu kom je er niet meer.

Vijf procent van de bevolking heeft een angst voor dieren.

Herkenbaar?

Met zo’n twee miljoen honden in Nederland kom je altijd wel een keer een hond tegen in je dagelijkse omgeving. Maar wat als een hond je ontzettend bang maakt? En deze angst belemmert je in je dagelijkse leven?

 

Er is wat aan te doen. Laat mij je helpen!

Gelukkig is angst voor honden (hondenfobie) goed te behandelen. Leer rustig meer over de werkwijze, bekijk de tarieven of neem contact op voor meer (vrijblijvende) informatie.

Contact, informatie of een afspraak?

Ervaringen met Juliz coacing

Testimonials

We wilden in ons gezin heel graag een hond, maar onze oudste dochter was erg bang voor honden. Judith is met haar aan de slag gegaan en haar geleerd hoe ze de regie moet houden in -voor haar- spannende situaties. Nu zijn we de trotse eigenaren van een Duitse Dog pup!

Marja Sportel

Ik was zelf angstig voor honden en merkte dat mijn zoon ook angstig werd. Onze wereld is enorm veranderd en zo veel prettiger na het coachingstraject met Judith

Michel Barends

Ik ben altijd al angstig voor honden geweest, maar wist honden grotendeels te vermijden. Via een tip van een vriendin toch besloten hulp te zoeken. Mijn wereld is zo veel groter en aangenamer geworden na het traject met Judith.

Sandra Jansen